marți, 27 octombrie 2009

Este posibil?

Este posibil sa " nu ti se arate" intr-o zi nimic? Nu as fi crezut , se pare ca da. Azi a fost una din zilele alea in care " nu m-i s-a aratat" ca sa zic asa. Mi-am facut planuri, nu au prea iesit, mi-am facut iluzii , s-au spulberat, am sperat ... degeaba ... sper in continuare ... degeaba.
Citeam blog-ul unei foste colege de clasa, prin ce peripetii a trecut ea cu un membru al familiei care s-a imbolnavit si cat de NEpriceputi sunt medicii din Oradea - true . Si nu pot spune altceva decat - TRUE.
Azi am avut o intalnire cu un client chinez - la serviciu . A fost interesant sa discutam despre cultura romanilor, cea cu " timpul trece , leafa merge" , el chiar se intreba daca intr-adevar tine de cultura sau e doar atmosfera dintr-o anumita fabrica din Oradea , el aflandu-se in relatii de colaborare cu respectivii. Cand i-am explicat ca da, este intr-adevar cultura noastra mi-am dat seama instantaneu ca probabil ne treceau aceleasi ganduri prin minte :" de aia sunteti voi unde sunteti si noi suntem unde suntem" versus "de aia suntem noi unde suntem si voi sunteti unde sunteti".
Cu alte cuvinte , o alta zi plina de " succesuri" - ca sa fiu in trend .

2 comentarii:

Ligia L.E.I. spunea...

Super...si foarte adevarat

Ligia L.E.I. spunea...

E adevarat ca marea majoritate nu mai stie cum sa traga de tine...dar sunt si altfel de oameni dedicati muncii lor...care chiar muncesc nu doar pentru banii. Dar cand vezi ca stai de multe ori peste program pentru nimic nici macar recunostiinta, ca sa nu vorbim de recompense financiare...te mai saturi...si te gadesti ca dupa cum primesti asa si dai in schimb