vineri, 9 decembrie 2011

The Hardest Part

The hardest part is to let go ...
Cateodata simt ca imi pierd energia aiurea. Se termina si anul asta. Trebuie sa fac un bilant? Intreb, pentru ca toata lumea vorbeste despre asta : eu cu ce m-am ales in anul asta? eu ce-am realizat? daca trag linie, ce pot spune ca am facut in anul asta?
Daca trag linie, pot spune ca viata mea s-a schimbat RADICAL. Ce nu pot afirma clar si raspicat este, daca s-a schimbat in bine sau in rau. Asta doar timpul o va decide. Un lucru e limpede, de schimbat, s-a schimbat.
Am invatat lectii noi, am luat multe suturi in fund, am dat la randul meu suturi altora, mi-am facut prieteni noi, nu multi dar, oameni de calitate ( putin da' bun, cum se zice ).
Am citit previziunile astrale pentru 2012. Cica ma astepata un an foarte greu, cu multe deziluzii, e Saturn in nu stiu ce casa. Ar fi intrat inca de luna trecuta acolo, ce-i drept, au cam inceput si deziluziile ... sau ... trezirea la realitate cumva? Sa fie oare viata reala o deziluzie? Atunci nu e mai bine sa-mi pun la loc ochelarii prin care vedeam totul roz? Macar pentru anul care vine, daca tot sta acolo Saturn si imi aduce atatea deziluzii ... :)
Pana cand ma decid ... ascult pe nerasuflate toata discografia astora.
Like, like, like, biiiiiiig LIKE !!!!

Niciun comentariu: