luni, 24 noiembrie 2008

Basescu : Absolventi slab pregatiti

Nu-mi place politica deloc. Cu toate astea, ceva m-a determinat sa ascult "discursu" presedintelui pe NERealitatea TV . Bun . Ce ne spune el ?Asa frumos cum numai el stie : Tinerii absolventi sunt slab pregatiti ... rezulta : nu avem calitate , de unde rezulta : productie slaba , de unde rezulta alte chestii economice ( eu fiind mai "umana" asa , e o limba straina pentru mine - asta cu economia de piata) . Buuun ... poi prima idee care-mi vine in minte este strans , foarte strans legata de anii mei de studentie . O colega, verisoara cu o pofesoara , fina de cununie a altei profesoare ajunsa proaspata preparatoare . Poi cum dom'le sa dezamagim fata, ii dam 10 ? Ii dam sefa . O luam sub aripa noastra si avem noi grija de ea? Avem sefa ! Ii dam si o paine ? Pai se poate ???
Si uite asa , avem si cadre didactice , avem si forta de munca , deh ... calificata , ba chiar am putea spune supraCalificata, doar a fost prima la scoala , "si-a pierdut noptile" invatand ( pe de rost) toate cartile "recomandate" de alte cadre la fel de bine pregatite , la fel de sarguincioase si "calificate" .
Eh ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

tare as vrea eu sa vad cati de la guvern parlament etc au diplome luate pe merit...

Admin spunea...

Pe undeva Basescu, oricat de antipatic mi-ar fi, avea dreptate ... absolventii sunt intr-adevar slab pregatiti, nu toti, dar marea majoritate ... el trebuie sa stie ...doar are un prea graitor exemplu ...minunata sa fiica ...Elena Basescu daca nu ma insel, un monument de "inteligenta", secretar de partid, agramat si lipsit de orice talent - dovada vie a modului in care se urca in ierarhie in partidele romanesti ...nu-i asa ca Romanica noastra e tara unde orice este posibil? :)